Başkan Tiryaki Altındağ'ı Anlattı

Gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla kurum ve kuruluşlara örnek olan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Başbakanlık’tan gelen uzman yardımcılarına tecrübelerini aktardı. Tiryaki, Altındağ Belediyesi’nin izlediği politikayı gözler önüne serdi ve mesleğe yeni adım atan uzman yardımcılarına önemli tavsiyelerde bulundu.

Başkan Tiryaki Altındağ'ı Anlattı
BAŞKANTİRYAKİ’DEN ÇARPICI SUNUM

Kısa süre içinde büyük mesafe kat ettiklerinin altını çizen Başkan Tiryaki, Altındağ’daki ciddi değişimi fotoğraflar eşliğinde powerpoint sunum üzerinden anlattı.Tiryaki, Altındağ’ın eski haliyle yeni hali arasındaki farkları ortaya koyarak kentsel dönüşüm projelerinden, gecekondu yıkımlarına, yatırımlardan eğitimekadar çok sayıda önemli konu üzerinde durdu. Altındağ Belediyesi’nin güçlü mali yapısı ve bütçe alanında attığı önemli adımlar da Başkan Tiryaki tarafından anlatılan diğer konular arasında yer aldı.

Altındağ Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi sahibi olan50 kişilik heyet, Başkan Veysel Tiryaki’yi tebrik etti. Heyet üyeleri, Altındağ Belediyesi’nin yerel yönetimler alanında başarılı bir örnek oluşturduğunu dile getirdi. Başbakanlık uzman yardımcıları, sunumun ardından Başkan Tiryaki’ye bir deplakettakdim etti.
Kaynak: İHA