5 Dakikada Yeni Jenerasyon Peeling

Dünyaca ünlü birçok yıldızın kullandığı, doğal ve saf meyve asitleri ile cilt soyma işleminde kullanılan VIPEEL ürünleri artık Türkiye’de.

5 Dakikada Yeni Jenerasyon Peeling
Ankara’da düzenlenen XXII. Prof.Dr. Lütfü Tat Sempozyumu’nda Dermatolog Prof.Dr.Bülent Taştan tarafından örnek uygulaması yapılan VIPEEL, Asya tipi olarak nitelendirilen cilt tipine sahip Türkiye’de koyu cilt lekelerinin yanısıra özellikle hamilelik döneminde oluşan lekeler, akne ve anti-aging bakımlarda da etkin ve başarılı bir şekilde kullanılabiliyor.

Dermatolog Prof.Dr.Taştan, 2006 yılından beri Amerika ve birçok ülkede kullanılan, en etkili ve en güvenli peelingler arasında yer alan VIPEEL’in Türkiye’de doktor uygulamalarına farklı bir bakış açısı getireceğini belirtti.

VIPEEL ürününün içeriğini standart kimyasal peeling uygulamalarında ayrı ayrı kullanılan TCA, fenol, askorbik asit, salisilik asit ve diğer içeriklerin güçlü ve etkin oranlarda karıştırılarak yeni jenerasyon peeling oluşturuluyor.

EKONOMİK VE KONFORLU PEELİNG

Prof.Dr.Bülent Taştan, VIPEEL’in cilt problemi için kullanılan diğer ürünlere nazaran hem ekonomik hem de daha konforlu bir peeling olduğunu kaydetti.

VIPEEL ürünleri ile ilgili bilgi veren Prof. Dr. Bülent Taştan, “Çok eski çağlardan beri uygulanan kimyasal peeling uygulamalarında 2006’dan beri kullanılan bu sistemin büyük avantajı, kısa sürede etki vermesi ve cildi daha parlak, lekesiz ve sivilcelerinden arındırılmış bir hale getirmek. Uygulama çok kısa bir sürede tamamlandıktan sonra kendi el ürünleri kullanılarak, yaklaşık 7 gün içerisinde işlem tamamlanmakta ve 7 gün sonunda daha parlak, canlı ve pürüzsüz bir cilde ulaşmış oluyoruz” şeklinde konuştu.

BİR HAFTA İÇİNDE PARLAK VE CANLI BİR CİLT İÇİN VIPEEL

VIPEEL ürünlerinin çok kısa süre içerisinde etki gösterdiğini anlatan Taştan konuya ilişkin açıklamasını şöyle sürdürdü :

“Uygulama süresi çok kısa. Yaklaşık 5 dakika içerisinde uygulanmakta. Cilt temizlendikten sonra ürün sürülmekte, ürün bitene kadar cilde kat kat sürüldükten sonra uygulama bitmektedir. Bu uygulama bittikten yaklaşık 4 saat sonra herhangi bir şey yapılamamaktadır. İlk bir iki gün hafif bir kızarıklık olduktan sonra soyulma ikinci günün sonunda başlamakta, bir hafta içinde tamamen parlak, canlı cilde geri dönmek mümkün.” (BC -

VIPEEL’in ergenlik sivilceleri şikayetlerinden yaşlanma belirtilerini gidermek isteyen hastalara kadar tüm yaş gruplarına hitap ettiğini ifade eden Prof.Dr.Bülent Taştan, ürünün yüz ve vücut bölgesi için uygun olduğuna değindi.

Amerika’da binlerce tıbbi uygulama merkezinde ve dünya genelinde otuzu aşkın ülkede uygulanan VIPEEL ürününü, Jennifer Lopez, Demi Moore, Sharon Stone ve Kim Basinger gibi dünyaca ünlü yıldızların da kullandığı belirtildi.
Kaynak: İHA