100 Yıllık Gelinlik Ve Kıyafetler Büyük İlgi Gördü

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Karesi Belediyesi destekleriyle düzenlenen Şehr-i Medeniyet Balıkesir Kültür ve Medeniyet gerçekleştirildi. Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz’ın yaptığı defilede 100 yıllık motiflerin işlenerek ortaya çıkartılan kıyafetler ve gelinlikler büyük ilgi gördü.Defile öncesi sahne alan Ottoman Korosu tarafından verilen konser beğeni ile dinlendi.

100 Yıllık Gelinlik Ve Kıyafetler Büyük İlgi Gördü
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Karesi Belediyesi destekleriyle düzenlenen Şehr-i Medeniyet Balıkesir Kültür Defilesi katılımcılara inanılmaz bir akşam yaşattı. Kokteyl ile başlayan etkinlikte Balıkesir yöresine ait annelerin, anneannelerin çeyiz sandığından çıkarılan 24 parça el işlemeli gelinlik ve nişanlıklar sergilendi. Kokteylin hemen ardından sunuculuğunu Vatan Şaşmaz’ın yaptığı gece, Şef Yılmaz Özfırat yönetimindeki Ottoman Korosu dinleyenler tarafından büyük beğeni ve alkış topladı. Defilede Sema Şimşek, Tuğçe Sarıkaya, Özlem Katipoğlu Seviye İkbal, Pelin Suade, Yağmur Ayaz, Buket Akpunar, Batuhan Durman gibi birçok ünlü model 100 yılı aşkın çizgi ve motiflerden oluşan birbirinden güzel kıyafetlerle podyumda boy gösterdi.

Gecenin finalinde bir sürprize imza atan Vatan Şaşmaz da özel tasarlanmış kostümle podyuma çıkarken, defilenin baş mankenliğini üstlenen Sema Şimşek’in kostümleri ise büyük ilgi gördü. Etkinlik Yapımcı Savaş Uğurlu’nun, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Osman Yenidoğan plaket taktim etmesiyle sona erdi.
Kaynak: İHA