Kulu Eğitim Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği 7 Yaşında

Konya’nın Kulu ilçesinde faaliyet gösteren Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kuruluşunun 7. yılını pasta keserek kutladı.

Kulu Eğitim Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği 7 Yaşında
Kulu Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Murat Tütüncü, yıldönümü münasebetiyle dernek bürosunda üyelerle birlikte pasta keserek kutlama yaptı.

Dernek Başkanı Murat Tütüncü, yaptığı konuşmada, “Derneğimiz Kulu’ya, Kulululara, Kulu’nun eğitim ve kültürüne sahip çıkmak amacıyla 2009 yılımda kuruldu. Derneğimizin geride kalan 6 yılına baktığımızda; hedeflerinin çoğuna ulaştığını görmekteyiz. Derneğimizin kuruluşundan bu yana olan 6 yılda 950 öğrencimize burs imkanı sağlaması, eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik yaptığı çalışmaları, yardım paketleri dağıtması, kültürel geziler yapması, ihtiyaç sahibi insanlarımızın ve öğrencilerimize imkanlar ölçüsünde destek olunması; ilçemizde eksikliği hissedilen birlik, beraberlik yardımlaşma ve dayanışma duygularının artmasını sağlamıştır. Derneğimizin ilçemiz için büyük bir kazanç olduğuna inanarak, yılmadan, eleştirilere açık olarak, herkesi kucaklayarak, politize olmadan çalışmalara devam edeceğiz. Derneğimiz, ortak paydası Kulu olan herkese açıktır. Derneğimizin kurulmasında ve 7 yaşına gelmesinde emeği geçen herkese, eski- yeni yönetim kurulu üyelerimize, kadın kollarımıza, yurt içi ve dışındaki tüm üyelerimize, Avrupalı Kululular Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı başta olmak üzere bizlerden desteklerini esirgemeyen yurt içi ve dışındaki tüm dernek-vakıf ve halkımıza, tüm resmi kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ve şükranlarımızı sunarız” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Tütüncü, dernek yönetimi ve üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA