Acun Ilıcalı İzmir Emniyeti İçin Konser Organize Edecek

İzmir Güvenlik Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği’nce, İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne katkı amaçlı düzenlenen eşya piyangosunda talihliler hediyelerini aldı. İleri tarihte piyango için yapılacak konserin Acun Ilıcalı sponsorluğunda yapılacağı bildirildi. Otomobil kazanan Ege İhracatçılar Birliği Vakfı Başkanı Sabri Ünlütürk, otomobili emniyete bağışlayınca, Ünlütürk’e solundan Vali Mustafa Toprak otomobilin anahtarını verirken, sağından İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya’nın anahtarı geri alması gülüşmelere neden oldu.

Acun Ilıcalı İzmir Emniyeti İçin Konser Organize Edecek
İzmir Güvenlik Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği’nce, İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne katkı amaçlı düzenlenen eşya piyangosunda hediye kazananlar, hediyelerini törenle aldı. ‘Halkın huzur ve sükunu ile halk düzeni ve güvenliğinin sağlanması, suç işlenmesinin önlenmesi, işlenen suçların faillerinin en kısa sürede tespiti ve yakalanarak haklarında lüzumlu yasal işlemlerinin yapılmasındaki verimliliği ve vasıta gereçlerin sayısının artırılarak çağın şartlarına müsait hale getirilmesini temin etmek’ amacıyla düzenlenen eşya piyangosu çekilişinde, 7 araba, 30 motosiklet, 10 klima, 20 televizyon olmak üzere 487 parça armağan sahiplerini buldu. İzmir Valiliği önünde düzenlenen törenle öncelikle 7 otomobil sahiplerine telim edildi. Törene İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, İzmir İl Emniyet Müdürleri ve yardımcıları ile ödül kazanan talihliler katıldı.

Burada konuşan İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, "Alnımızın akıyla, hiçbir şaibe karışmadan bu projeyi tamamladık. Emniyet müdürü olarak, hem şahsım adına hem de teşkilatım adına son derece gururluyum. Çünkü paranın bulunduğu herhangi bir alışverişte takdir edilir ki; her zaman şaibe vardır, dedikodu vardır. Hem İzmir hem de Ege Bölgesi’nde 250 bin adet bilet polis dostlarına, iş adamlarımıza, sanayicilerimize, STK’lara dağıtıldı. Amacımız, elde edilecek gelirle İzmir Emniyet Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere, il merkezi ve ilçelerimizde mevcut araç gereç ihtiyaçlarımızı, diğer teknolojik destek üniteleri ile artırma iyileştirme amacıyla bir gelir elde etmekti. Bir diğer boyutu da böyle bir faaliyetle her zaman öncelik olarak bizim çalışmalarımızda yer alan polis-halk ilişkilerine katkı sağlayacak bir organizasyon oldu" dedi.

ACUN ILICALI, KONSER DÜZENLEYECEK

Bu çekilişte emniyet teşkilatına destek olanlara teşekkürlerini ileten Uzunkaya, "7 adet otomobili herhangi bir ücret almaksızın emniyet müdürlüğümüze bağışlayan Oto Koç yöneticisi Mustafa Koç’a çok teşekkür ediyorum. 400 bin lira tutan elektronik ve beyaz eşyanın çekilişte sunulmasına öncülük eden Vestel’in sahibi Mehmet Nafiz Zorlu beye de çok teşekkürler. Bizlerden sağolsunlar 5 kuruş para talep etmeksizin eşyaları bağışladılar. Biz aslında 17 Ekim’de halkımızla birlikte bir müzik şöleni eşliğinde konser yapacaktık. Ancak Ankara saldırısı nedeniyle iptal ettik. Bu etkinliğimiz önümüzdeki günlerde ya Gündoğdu Meydanı’nda ya da Atatürk Stadı’nda yapılacak. Bu konseri de Acun Ilıcalı organize edecek. Emniyet teşkilatına böyle bir hizmet veren Acun Ilıcalı beyfendiye de çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

VALİ ANAHTARI VERDİ, EMNİYET MÜDÜRÜ ALDI

Konuşmanın ardından otomobillerin talihlileri tek tek sahibini buldu. Otomobil talihlilerinden Ege İhracatçılar Birliği Vakfı Başkanı Sabri Ünlütürk, kazandığı otomobili emniyet teşkilatına bağışladı. İzmir Valisi Mustafa Toprak, Sabri Ünlütürk’e kazandığı otomobilin anahtarını verirken Ünlütürk aldığı otomobilin anahtarını İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uznkaya’ya vererek, otomobili İzmir Emniyeti’ne bağışladı. Vali Toprak’ın anahtarı Sabri Ünlütürk’e solundan vermesi Emniyet Müdürü Uzunkaya’nın da Ünlütürk’ün sağından anahtarı geri alması gülüşmelere neden oldu. Daha sonra otomobiller sahiplerini buldu. Piyangoda diğer elektronik ve beyaz eşya talihlileri ise çekilişte kazandıklarını ayrı bir törenle aldı.
Kaynak: İHA