Seydişehir'in Caddelerinde Modernizasyon Devam Ediyor

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi Başkanı Mehmet Tutal, şehir merkezinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Seydişehir'in Caddelerinde Modernizasyon Devam Ediyor
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Bölge Sorumlusu Memiş Kunt ve idari personeli ile çalışma sahasında incelemelerde bulunan Başkan Tutal, Seyyidharun Bulvarı ve Milli Egemenlik Caddesi’ndeki yenilemeler ile modern bir şehir imar ettiklerini kaydetti.

Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla modernizasyonu yapılan caddeler alt yapı noktasında uzun yıllar dayanabilen sıcak asfaltla kaplanıyor. Seyyidharun bulvarındaki asfaltlama çalışmasının 2. kademesinin kısa sürede uygulamaya geçeceğini belirten yetkililer kaldırım yenileme çalışmalarının da ilerleyen süreç içerisinde tamamlanacağı bilgisini verdi.

Seydişehir’e hizmet için geldiklerini ifade eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “İlçemizde yapılan ve yapılacak çalışmalarımız uzun vadede Seydişehir’e miras bırakılabilecek çalışmalar olacaktır. Şehir merkezinde yapılan cadde ve kaldırım çalışmalarımız uzun yıllar kalıcı olabilecek kalitede yapılıyor. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Uludağ Caddesi, Milli Egemenlik Caddesi, Seyyid Harun Bulvarı gibi ana arterlerin yapımının ardından Necati Kalaycıoğlu Caddesi alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla, asfaltlama çalışmalarına geçileceği belirtildi.
Kaynak: İHA