MASKİ Personeline Eğitim

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünün hizmet içi eğitim seminerleri kapsamında personele Tüketicinin Koruması Hakkında Kanunla ilgili eğitim verildi.

MASKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Aile Danışma Merkezi'nde gerçekleştirilen seminere MASKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Murat Nalçacı, Ticaret İl Müdürü Ahmet Demirbağ ve MASKİ personelleri katıldı.

Ticaret İl Müdürü Demirbağ, MASKİ personeline tüketici olarak haklarının nasıl korunması ve bu tür sorunlarda nasıl davranılması gerektiği hususlarını anlattı. Banka kredileri, kapıdan satışlar, ayıplı ve kusurlu mal, alınan ürünlerin iadesi, kredi kartları ve taksitle satış sözleşmeleri gibi konuları vatandaşların yaşadıkları olaylardan örnekler vererek aktaran Demirbağ'ın ardından Tüketici Hakem Heyeti Raportörleri Özlem Öz ve Ahmet Aslantepe de kanunla ilgili personelin sorularını yanıtladı.

MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, hizmet kalitesinin yükseltilmesi, personelin moral, motivasyon ve verimliliğinin artırılması amacıyla düzenlenen hizmet içi eğitim seminerleri devam ettiğini belirterek, "MASKİ’nin yapılanma sürecinde eğitim seminerlerine çok önem veriyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren hemen hemen her hafta bir seminer düzenlemeye gayret ettik. Personelimizin verimini ve motivasyonunu arttırmak için düzenlediğimiz eğitim seminerlerimiz belirli aralıklarla devam edecek ve tüm personelimiz bu eğitimlerden istifade edecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA