'Hızlı Ve Öfkeli' Ünlü Markalara İznik Çinisi

Dünyanın en hızlı ve en pahalı oyuncaklarını üreten firmalara İznik çinisi hediye edildi.

'Hızlı Ve Öfkeli' Ünlü Markalara İznik Çinisi
Bursa’nın İznik ilçesinde yaşayan ve Alfa Romeo tutkunu olan Murat Gümüş, ekim ayında, dünyanın en hızlı arabalarının üretildiği İtalya’ya gitti. Başta Alfa Romeo, Maserati, Ferrari, Lamborghini ve ünlü motosiklet markası Ducati müzesi ve fabrikalarını ziyaret eden Gümüş, 30 günlük İtalya seyahatinde tam 12 şehir gezdi. Gümüş, İznik’te ‘Dedemin Elleri Çini Atölyesi’nde özel olarak yaptırdığı Alfa Romeo, Maserati ve Ferrari markalarının amblemi bulunan çinileri, gittiği araba fabrikalarının yetkililerine takdim etti.

Arese şehrinde üretilen Alfa Romeo’nun yetkilisi Anna Marchi, Modena şehrinde üretilen Maserati’nin yetkilisi Tobia Rosati, Maranello şehrinde üretilen Ferrari’nin yetkilisi Antonio Ghini’ye takdim edilen İznik çinileri, ünlü markaların baş köşesine asıldı.

Murat Gümüş, İznik’in adını dünyaca meşhur otomobil markalarına duyurmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Geleneksel motifler ile süslenen çinilere yöneticilerin hayran kaldığını belirten Gümüş, "Çinileri takdim ettiğimde bana bugüne kadar ziyaretçilerden böylesine anlamlı bir hediye hiç almadıklarını söylediler. Çinilerin markalarının baş köşesinde yer alacağını ifade ederek, teşekkür ettiler" dedi.

Kaynak: İHA