Hastalar Ve Öğrenciler Fidan Dikti

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı bulunan Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastane bahçesine minik öğrenciler tarafından ağaç ve çiçek dikildi.

Hastalar Ve Öğrenciler Fidan Dikti
Hastane Yöneticisi Dr. Atikullah Ghiasee konu hakkında şunları kaydetti: “Bu yıl Nisan ayında “Yeşil Kozaklı FTR” projesi kapsamında Genel Sekreter Uzm. Dr. Muhammet Çömçe’nin girişimleri ile hastane bahçesine hasta ve refakatler ile hastane personeli tarafından 2400 fidan dikilmişti. Bugün Orman ve Su işleri Nevşehir Şube Müdürlüğünde tedarik ettiğimiz ağaçlar minik öğrencilerimize ağaç sevgisini aşılamak, hastalarımızın moral ve motivasyonunu artırmak ve daha yeşil bir hastane amacı ile Kozaklı Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri, hasta ve refakatçiler ile hastane personelinin katılımı ile 600 adet fidanı ve 250 adet çiçeği toprakla buluşturduk. Emeği geçen her kese teşekkür ediyorum ” dedi.

Ağaç dikimi çalışması sonunda Hastane bahçesinde Hasta ve minik öğrencilerin kendilerine ait bir ağaç ve gülü oldu. Hasta ve minik öğrenciler çok mutlu olduklarını söylediler.
Kaynak: İHA