Bünyan'a Gün Doğdu

Başlattığı hizmet atağı ile Bünyan’ın 44 mahallesini hizmetle buluşturan Bünyan Belediyesi vatandaşların takdirini topluyor. Yıllardır su ve nem ile mücadele eden yaşlı teyze Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu’a seslenerek “Allah senin gibileri üzerimizden kesmesin. Bir sen çıktın. Bünyan’a gün doğdu” ifadelerinde bulundu.

Bünyan'a Gün Doğdu
İlçe genelinde alt ve üst yapı eksiklerini giderip yeni projeleri hayata geçiren Bünyan Belediyesi ilçe genelinde yaptığı hizmetlerle vatandaşların takdirini topluyor. Sümer mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, mahalle sakinleri duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Şinasi Gülcüoğlu’na teşekkür ettiler.

Başkan Gülcüoğlu;”Burası evlerin içinde su motorlarının çalıştığı, suların evleri bastığı bir bölgeydi. Ekiplerimiz burada yaklaşık 15 günü bulan özverili bir çalışma sergilediler. Buradaki suyu bir kanala almak suretiyle evleri bu sıkıntıdan kurtardılar. Bu bölgede yaklaşık 2 buçuk metre kadar aşağıya inilerek, bir drenaj çalışmasıyla gelen sular toplanarak kanala verildi.

Vatandaşlarımız yapılan bu uygulamayla oldukça rahatladılar” dedi.

Sümer mahalle sakinleri başta olmak üzere Bünyan’ın farklı mahallelerinde yaşayan vatandaşlarda yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Sümer Mahallesi sakinleri kırk yıldır su içinde yaşadıklarını ve yapılan çalışmayla artık kurtulduklarını belirterek Başkan Gülcüooğlu’na teşekkür ettiler. Akçatı mahalle sakini Nazmi Akşar;”yaklaşık on yıldır burada oturuyorum çamurdan yürüyemiyorduk sağ olsun belediyemiz buraları yaptırdı. Memnunuz, kendilerinden Allah razı olsun” dedi.

Akmescit sakinlerinden Yıldız Akbudak da kışın çamurla yazın tozla mücadele ettiklerini söyleyerek “67 yaşındayım buralar hep çamurdu kurtulduk çok şükür. Belediyemizden ve hizmetlerden memnunuz Allah razı olsun’’ dedi.

Karatay Mahallesi sakinlerinden Mehmet Genç;”Kendimi bildim bileli bu yollar stabilizeydi çalışmalardan memnunuz daha güzel çalışmalar bekliyoruz şeklinde konuştu.

30 yıldır bekledikleri hizmetin geldiğini ifade eden Akmescit Mahallesi sakini Mustafa Özer ve eşi yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirterek;”Tozdan, çamurdan, pislikten kurtulduk. İki yıldır alt yapımız değişiyor yollarımız yapılıyor. Bundan önce belde belediyesiydik bu kadar çalışma olmadı. Allah razı olsun” dedi.

Kaynak: İHA