Başkan Amcalarından Çevreci Miniklere Hediye

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, pil toplama kampanyasında Eyüp birincisi olan Özel Bilgem Anaokulu’nun minik öğrencilerine hediye dağıttı.

Çevre bilincini küçük yaşta edindirmek amacıyla düzenlenen atık pil toplama kampanyada Eyüp 1’incisi ve İstanbul 9’uncusu olan Özel Bilgem Anaokulu öğrencileri Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ı ağırladı.

Başkan Aydın şampiyon minikleri anaokullarında ziyaret ederek başarılarından dolayı ödüllendirdi.

Eyüp Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kampanyada yüzlerce atık pil toplayan minik öğrenciler, Başkan Aydın tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Eğitimcilere de plaketlerini takdim eden Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ayrıca okula da minik öğrencilerin aktivitelerini gerçekleştirmesi için 2 adet trambolin hediye etti.

Program sonrasında soruları yanıtlayan Başkan Aydın, çevre bilincinin küçük yaşta aşılanması gerektiğine vurgu yaparak, “Biz çevre duyarlılığı ya da diğer eğitimlerin de çocuk yaşta başlaması gerektiğine inanıyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğü’müzün yaptığı bir proje bu. İlçemizdeki katı atık pillerin toplanmasını sağlamaya yönelik bir çalışma. Ama ondan önce, esasında çocuklarımıza çevre bilincini kazandırmaya yönelik bir kampanya. Anaokulları arasında yapılan yarışmada bu anaokulumuz en çok pil toplayan anaokulu seçilmiş ve biz de hem plaketlerini hem ödüllerini verdik, hem de ziyaret etmiş olduk. Bunlar küçük şeyler ama önemli olan çocuklarımızı küçük yaşta eğitmek. Bu ve benzeri projelerimizi arttırarak devam ettireceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA