Agip'ten, Cami Minaresi Yapımına Yardım Kampanyası

Adıyaman Genç İmam Hatipliler Platformu (AGİP) Genel Sekreteri Mehmet Ulum, Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesine bağlı Hamzalar Köyü’ndeki caminin yapılacak minaresi için yardım kampanyası başlattı.

Agip'ten, Cami Minaresi Yapımına Yardım Kampanyası
Köy halkının kendi imkanları dahilinde yapmış oldukları çalışmalar yarım kalınca, Adıyaman Genç İmam Hatipliler Platformu (AGİP) Genel Sekreteri Mehmet Ulum, hayır sever vatandaşların öncülüğünde 105 torba çimento ile caminin minaresinin başlanması için ilk adımı atmış oldu.

Yapılan bağışlarla alınan çimentoları Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesine bağlı olan Hamzalar Köyü muhtarına tutanak karşılığında verdiğini belirterek başlatmış olduğu yardım kampanyasına tüm hayırsever vatandaşları davet ettiğini belirten AGİP Genel Sekreteri Mehmet Ulum, “Bende bu durumdan oldukça etkilenerek, bir yardım kampanyası başlattım. Sosyal medya üzerinden yapmış olduğum duyurulara kulak veren hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını köy muhtarına ulaştırdım. Bu şekilde köy halkının uzun yıllardan bu yana hayalini kurmuş olduğu camii minaresi için ilk adımı atmış olduk. Bilindiği gibi camii minarelerinin işçiliği ve gereken malzemeler yüksek meblağda paralara tekabül etmekte. Bu nedenle burada görev hayırsever vatandaşlarımıza düşüyor. İlk yardımımızı yaparak 105 torba çimentoyu tutanak karşılığında köy muhtarına teslim ettik. Bundan sonra yapılacak olan yardımlarla bir hayır işinde köprü vazifesi göreceğiz inşallah. Bu yardım kampanyasına destek olmak isteyen hayır sever vatandaşlarımız 05053225341 nolu hattan bana ulaşabilirler” şeklinde konuştular.
Kaynak: İHA