Agc Müdürleri Ağırladı

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına yeniden seçilen Mevlüt Yeni ve Yönetim Kurulu üyelerine tebrik ziyaretleri sürüyor. Kamu kurum ve kuruluşlarının müdürlerini kabul eden Yeni, Cemiyet’in görev ve faaliyetlerini anlattı

Agc Müdürleri Ağırladı
Ekim ayında yapılan kongreyle yeni dönem için de güven tazeleyen Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ve Yönetim Kurulu üyeleri tebrikleri kabul ediyor. Cemiyet’in Kaleiçi’ndeki merkezinde İl Müftüsü Osman Artan, Orman Bölge Müdürü Mustafa Türk, Meteoroloji Bölge Müdürü Erol Aydın, İller Bankası Bölge Müdürü Faik Yücel Eser, DSİ Müdürü Turkay Özgür ve Karayolları Bölge Müdürü Şenol Altıok’tan oluşan heyeti kabul eden Başkan Mevlüt Yeni, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AGC HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Eğitim ve sosyal faaliyetlerinin yanı sıra, kent ve ülke yararına atılacak adımlarda Antalya’nın önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biri haline geldiklerini kaydeden Başkan Mevlüt Yeni, kamu kurum ve kuruluşlarıyla da seviyeli bir işbirliği içinde olduklarını belirtti.

Gazeteciliğin bir kamu hizmeti olduğuna işaret ederek üyelerinin hakkını hukukunu korumanın yanı sıra, Antalya’nın çıkarlarını savunmakla da mükellef olduklarını kaydeden Yeni, “Hepimiz halkın çıkarlarına hizmet etmekle kendimizi sorumlu görüyoruz. Sizlerle de bu anlamda gazeteciler olarak bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Bu anlamda Cemiyetimizle de yakın temas içinde olmak istemeniz bizleri ziyadesiyle memnun ediyor” dedi.

Misafirlere, Cemiyetin Müze ve Sergi Salonu’nu da gezdiren Başkan Yeni, basın sektörünün geçmişten günümüze yaşadığı gelişim evlerini anlattı. Ziyaret, kurum müdürleriyle çekilen anı fotoğrafıyla son buldu.
Kaynak: İHA