Simav Devlet Hastanesine Yeni Başhekim Atandı

Dr. İsmail Karakuyu Simav Devlet Hastanesine başhekim olarak atanan Uzman Doktor Gönül Altun, ilçede sağlık hizmetlerinin daha da kaliteli hale gelmesi için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Altun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, göreve yeni atandığını hatırlatarak, hem halka hem de çalışan personele en iyi ortamın ve şartların sunulması noktasında gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Öncelikle sağlık hizmetlerinde beklenen ve istenen hizmetin verilmesi gerektiğini ifade eden Altun, şöyle konuştu:

"İlçemizde yaşayan insanlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli. Sağlık konusunda gereken hizmeti en iyi şekilde verilmesini sağlayarak, Simav dışına hasta sevklerini durdurmak istiyoruz. Hastanemiz, 139 yatak kapasitesiyle 23 uzman doktorun görev yaptığı, acil servisinde 10 pratisyen hekimin hizmet verdiği Kütahya’nın en önemli sağlık kuruluşlarından birisidir. Sağlık hizmeti, tüm birimleri ve personeliyle bir ekip işidir. Ben ve tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte sağlık hizmetlerinde bizler güzel işler yapmak istiyoruz."

Altun, yapımı devam eden yeni devlet hastanesinin hizmete girmesiyle birlikte Simav'daki sağlık hizmeti ihtiyacının büyük ölçüde giderilmiş olacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA