Kartepe'de Konteynerler Dezenfekte Ediliyor

“Temiz Kartepe İçin El Ele” sloganıyla yola çıkan Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü arazideki konteynerleri yerinde dezenfekte ediyor.

Kartepe'de Konteynerler Dezenfekte Ediliyor
Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde çevre temizliği ve sağlığı için arazideki çalışmalarını geniş bir yelpazede gerçekleştiriyor. İlçe genelinde temizlik çalışması yapan ekipler çöp toplama çalışmaları yanında konteynerlerin tamir, bakım ve yıkamalarını da rutin program dahilinde yapıyor. Ekipler arazideki konteynerleri yerinde temizlenmesi için yıkama aracı ile konteyner temizliği yapıyor. Konteyner yıkama aracı ile çöp konteynerlerini yıkayan ekipler daha sonra konteynerleri dezenfekte ediyor. Ekipler günlük 50 adet konteyneri yıkayıp dezenfekte ederek hijyenik koşullarda ilçe halkının kullanımına sunuyor.

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Sinan Şahin, “Çevre konusunda hassas olan Başkanımız Hüseyin Üzülmez’in talimatıyla Temiz Kartepe için elele sloganıyla çalışmalarımızı geniş bir yelpazede aralıksız sürdürüyoruz. Bu çevre hepimizin. Kendi eviniz gibi çevremizi de temiz tutalım” diyerek temizlik çalışmalarına vatandaşların da duyarlı olmalarını üzerlerine düşenleri yaparak destek olunmasını istedi.
Kaynak: İHA