Havza Belediye Başkanı İkiz'e Hemşehri Derneğinden Destek

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e, Havza'ya fakülte kazandırmak için çalışmalara başladıklarını açıklamasının ardından Havza Dernekler Federasyonu (HADEF) Samsun Bölge ve Havza ve Köylerini Sevenler Derneğinden destek geldi.

Dernek Başkanı Ahmet Güngör, yaptığı açıklamada, Havza için üzerilerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Havza’ya fakülte ve üniversite kazandırmak için çalışmalara destek vermek adına ellerini taşın altına koymaktan geri durmayacaklarını ifade eden Güngör, şunları dile getirdi:

"Bizim amacımız kopan bu bağları yeniden kurmak ve Havza'mız için elimizden gelenin en iyi yapmak. Birlikten her zaman güç doğar.  Bu doğrultuda Sayın Havza Belediye Başkanımız Murat İkiz’in açıklamış olduğu ilçemize fakülte kazandırmak için yapılan çalışmalara dernek olarak en üst düzeyde destek vermek için hazırız. İlçemize kurulacak olan bir fakülte hem ekonomik hem de sosyal açıdan ilçemizin gelişimi adına önemli. Bu projenin hayata geçmesi için tüm Havzalılar olarak elimizi taşın altına koymalıyız. Her zaman olduğu gibi bu çalışmalar kapsamında da sayın başkanımızın yanındayız ve destekçisiyiz. Havza için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız."

Kaynak: AA