Hüseyin Gülerce: Zaman Gazetesi PKK'nın yayın organı gibi davranıyor

Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce, Zaman Gazetesi'nin 'Silvan' manşetlerine çok sert çıktı. Gülerce, "Zaman Gazetesi PKK'nın yayın organı gibi davranıyor" dedi.

Hüseyin Gülerce: Zaman Gazetesi PKK'nın yayın organı gibi davranıyor
Hüseyin Gülerce: Zaman Gazetesi PKK'nın yayın organı gibi davranıyor
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Türker Akıncı'nın moderatörlüğünü yaptığı Ortak Akıl programında gündemi değerlendiren Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce, Zaman Gazetesi'nin bombaladı.

Zaman Gazetesi'nin Silvan olaylarını kamuoyuna nasıl yansıttığına dikkat çeken Gülerce, Zaman Gazetesi'nin 'Silvan'da sivilller öldürülüyor' manşeti için, 'Zaman diyor ki; terör dağdaymış. Silvan'daki terör değil mi... Dağdaki terörist indi Silvan'a. Terör dağda değil ki şehirlerde. Strateji değiştirdi' dedi.

'Bunları ancak PKK'nın yayın organında okuyabilirsiniz' diyen Hüseyin Gülerce, 'Türkiye'nin haklı mücadelesini, orada öz yönetim ilan edenlere haddini bildirme kararlılığını bu şekilde sulandıran, tersine çeviren 'halka zulüm ediliyor', 'sivillere zulüm ediliyor' diye yazabilen ancak PKK'nın yayın organı olabilir' şeklinde konuştu.

Gülerce şöyle devam etti:

'İÇ SAVAŞ TAHRİKÇİLİĞİ YAPIYORLAR'

'Zaman Gazetesi'ne göre bırakalım KCK, PKK öz yönetim ilan etsin, Kürdistan'ı kursunlar, vatanı parçalasınlar. Zaman'ın istediği bu mu? Zaman Gazetesi ve Cumhuriyet Gazetesi iç savaş tahrikçiliği yapıyor.' BEYAZ GAZETE

Hüseyin Gülerce: Zaman Gazetesi PKK'nın yayın organı gibi davranıyorHüseyin Gülerce'den Nazlı Ilıcak'a tokat gibi yanıtHüseyin Gülerce: Zaman Gazetesi PKK'nın yayın organı gibi davranıyorHüseyin Gülerce: Fethullah Gülen Amerikan mandasına sığındıHüseyin Gülerce: Zaman Gazetesi PKK'nın yayın organı gibi davranıyorHüseyin Gülerce: Gülen medyasını Allah'a havale ediyorumHüseyin Gülerce: Zaman Gazetesi PKK'nın yayın organı gibi davranıyorOrtak Akıl - Hüseyin Gülerce: Ben ihanet edenlerle yolumu ayırdım