Faruk K'nın Doğaçlama Skeci Üsküdarlıları Kahkahaya Boğdu

Onur Yaprakçı’nın düzenleyip sunduğu ‘Talk Show’ programına konuk olan Faruk K ve program ekibinin oynamış olduğu doğaçlama skeç Üsküdarlıları kahkahaya boğdu.

Üsküdar Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde genç yeteneklerden Onur Yaprakçı’nın hazırlayıp sunduğu ‘Talk Show’ programına Üsküdarlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Şova bu hafta konuk olarak ünlü sanatçı Faruk K’nın yanı sıra Ünlü Oyuncu Selahattin Taşdöğen ve Ali İhsan Bozdemir katıldı.

Programda ilk olarak sahneye çıkan Faruk K’nın seslendirdiği ‘Honki Ponki’ şarkısı izleyicilerin doyasıya eğlenmesini sağladı. Şarkı sonrası konukların yanına oturan Faruk K’nın, şarkının sözlerini Selahaddin Taşdöğen’e söylettirmeye çalışması komik görüntülere sahne oldu.

Onur Yaprakçı’nın ekibinden olan ‘Doğaçlama Tiyatro Ekibi’, sahneye çıkarak vatandaşların belirlediği konu üzerinde, doğaçlama tiyatro gösterisi yaptı. Tiyatro oyunu sırasında ekibin, iki dakika içinde altı farkı konuyu değiştirerek oynamaları renkli görüntülere sahne oldu.

Şovun ilerleyen zamanlarında Onur Yaprakçı, ünlü Sanatçı Faruk K’yı doğaçlama tiyatro oyununda oynatmak için sahne dışına gönderdi. Sunucu Onur Yaprakçı, seyircilerle birlikte üç farklı konu belirleyerek sanatçıyı tekrar sahneye çağırdı. Faruk K’nın seyirciler tarafından belirlenen üç konuyu doğaçlama olarak oynadığı tiyatro oyunu içinde anlamaya çalışması salonda kahkahalara neden oldu.
Kaynak: İHA