Fanatik CHP'li Esnaf İddiayı Kaybetti, AK Parti'ye Geçti

Bursa’da fanatik CHP’li esnaf Yücel Altıntaş, AK Parti’li iş ortağı ile girdiği seçim sonuçları iddiasını kaybetti ve törenle AK Parti’ye geçti.

Fanatik CHP'li Esnaf İddiayı Kaybetti, AK Parti'ye Geçti
Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesine bağlı Reyhan Mahallesi’nde bulunan işyerinde telekom sektöründe faaliyet gösteren iki iş ortağı CHP’li Yücel Altıntaş ve AK Parti’li Mustafa Güleç, 1 Kasım seçimleri öncesinde iddiaya girdi. Çarşıdaki esnaflar arasında en fanatik CHP’li olarak bilinen Altıntaş, 1 Kasım’da AK Parti’nin yeniden iktidara gelmesi halinde partisinden ayrılıp AK Parti’ye geçeceği üzerine girdiği iddiayı kaybetti.

AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, AK Parti İl Yöneticisi Salih Bahadır ve partililerin katılımıyla işyerinde gerçekleşen törende AK Parti rozeti takan Altıntaş, “İş ortağımla 1 Kasım seçimleri öncesinde iddiaya girdim. AK Parti yeniden iktidara gelirse ben fanatiği olduğum partimden istifa edip AK Parti’li olacaktım. Eğer yeniden koalisyon olsaydı ortağım AK Parti’den istifa edecekti. Kaybeden ben oldum ama kazanan Türkiye oldu. Ben de gururla AK Parti üyesi oldum” dedi.

Kaynak: İHA