Erdoğan'dan taziye telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Paris’teki terör saldırılarıyla ilgili olarak Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ile bugün bir telefon görüşmesi yaptı.

Erdoğan'dan taziye telefonu
Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğle saatlerinde yaptığı görüşmede, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande'a taziyelerini iletti. Paris'teki saldırılarından dolayı derin üzüntü duyduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayatlarını kaybedenlerin ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılara da acil şifa dileğinde bulundu. Terörün dini, milleti, ırkı, vatanı olmadığına dikkati çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin Fransa'nın yanında olduğunu, Türk halkının Fransızların acılarını paylaştığını söyledi.

Erdoğan'dan taziye telefonu

Görüşme sırasında, her iki liderin de terörle mücadele konusundaki kararlılıklarını ifade ettikleri belirtildi. Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Erdoğan'a duyarlılığından dolayı teşekkür ettiği görüşme sırasında, Paris'teki olaylar nedeniyle Antalya'daki G-20'ye katılamayacağını, ancak zirve toplantısına Dışişleri ve Maliye Bakanlarını göndereceğini de söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Fransız mevkidaşı Hollande, BM İklim Değişikliği Konferansı vesilesiyle 30 Kasım'da Paris'te biraraya geleceklerine değinerek, terörün her türüne karşı işbirliğini sürdüreceklerini vurguladılar.

Erdoğan'dan taziye telefonuErdoğan'dan taziye telefonu Erdoğan'dan taziye telefonuHollande'den flaş açıklama! Saldırıyı... Erdoğan'dan taziye telefonuParis'te yaşayan Türkler için önemli uyarı Erdoğan'dan taziye telefonuParis'te gazetelerin manşetleri Erdoğan'dan taziye telefonuTerör saldırısından cep telefonu kurtardı Erdoğan'dan taziye telefonuFigen Yüksekdağ'dan tepki çeken Fransa paylaşımı Erdoğan'dan taziye telefonuSözcü yazarı Fransa'daki katliamı yorumladı Erdoğan'dan taziye telefonuHollande'ın saldırı haberini aldığı anlar Erdoğan'dan taziye telefonuKanlı gecenin şok görüntüleri ortaya çıktı! Erdoğan'dan taziye telefonuGörgü tanığı dehşet anını anlattı! Erdoğan'dan taziye telefonuParis'te mülteci kampı ateşe verildi Erdoğan'dan taziye telefonuKoray Çalışkan'dan çıldırtan Fransa twiti Erdoğan'dan taziye telefonuFransa'da terör saldırısı: En az 140 ölü Erdoğan'dan taziye telefonuParis'te asker sokağa indi Erdoğan'dan taziye telefonuErdoğan: Sözün bittiği yerdeyiz Erdoğan'dan taziye telefonuObama'dan saldırı sonrası açıklama Erdoğan'dan taziye telefonuHollande: Sınırlar kapandı, olağanüstü hal ilan edildi Erdoğan'dan taziye telefonuDavutoğlu: Fransa ile dayanışma içindeyiz Erdoğan'dan taziye telefonuHollande G-20 Zirvesi'ne katılmıyor Erdoğan'dan taziye telefonuGörgü tanığı dehşet anını anlattı!Erdoğan'dan taziye telefonuLiderler tek ses oldu Erdoğan'dan taziye telefonuFacebook'tan Paris için özel uygulama
Kaynak: İHA