Kafasına sıkıp kayalıklardan denize düştü

Zonguldak’ta, 25 yaşındaki genç silahla kendini vurduktan sonra kayalıklardan denize düşerek öldü.

Kafasına sıkıp kayalıklardan denize düştü
Olay, saat 07.30 sıralarında Fener mahallesinin Aşıklar Tepesi mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, işsiz olan Murat Kurubaş'ın bir süredir psikolojik sorunları vardı. İstanbul'dan dün gece memleketi Zonguldak'a gelen Kurubaş, sabah saat 07.15 sıralarında polisi arayıp intihar edeceğini söyledi.

Bunun üzerine harekete geçen ekipler Aşıklar Tepesi civarındaki kayalıklarda Murat Kurubaş'ı aradı. Bir süre devam eden arama çalışmasının ardından bir kayanın üzerinde cep telefonu, kıyafetler ve kan bulunması polis ekiplerinin dikkatini çekti. Olay yerinde incelemelerde bulunan ekipler kıyafetlerin yanında Murat Kurubaş'ın kimliğini buldu. Cep telefonuna da not olarak, “Silahımda tek mermi olacak. Polisi aradım kimsenin canı yanmayacak. Cebimde ne olur ne olmaz diye iki şarjör var. Garanti olsun diye kafama sıkıp denize atlayacağım. En garantisi ön frontal lob” yazdığı öğrenildi. Ayrıca Murat Kurubaş'ın, polislerin ailesine rahat ulaşabilmesi için cep telefonuna not olarak babasının telefon numarasını yazarak ‘babamın telefon numarası' şeklinde not düştüğü görüldü.

Yaklaşık 20 dakika süren arama çalışmasının ardından Murat Kurubaş'ın cansız bedenine denizde ulaşıldı. 25 yaşındaki gence ait silah da denizin dibinden çıkarıldı. Olayı duyup gelen genç bir kızı polisler güçlükle sakinleştirdi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
Kaynak: İHA