Ensari Bulut 6. Ölüm Yıl Dönümünde Anıldı

Çiğli Belediyesi’nin altı yıl önce vefat eden Belediye Başkanı Ensari Bulut için, Doğançay Mezarlığı’ndaki kabri başında ailesi ve sevenleri tarafından anma töreni düzenlendi.

Ensari Bulut 6. Ölüm Yıl Dönümünde Anıldı
Çiğli Belediye başkanlığı görevini yürütürken uzun yıllar gördüğü kanser hastalığı nedeniyle vefat eden eski başkan Ensari Bulut için Doğançay Mezarlığı’ndaki kabri başında anma töreni düzenlendi.

Duaların okunduğu anma törenine başta ailesi olmak üzere, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, CHP Çiğli İlçe Başkanı Selim Utku Gümrükçü, eski belediye başkanı Metin Solak, eski ve yeni belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve sevenleri katıldı.

Oldukça duygulu anların yaşandığı törende, Ensari Bulut’un kabri karanfillerle donatıldı.

“İYİ HİZMETLER YAPILDI”

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Başkan Bulut’un Çiğli’ye önemli hizmetleri olduğunu belirterek, “Başkan Bulut halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla hareket ederdi. Kendisini Çiğli’ye sevdirmiş can dostu bir kardeşimizdi. Aramızdan erken ayrıldı. Kendisini her yıl burada anacağız” diye konuştu.

“EMEK VE İŞÇİ DOSTUYDU”

Kardeşi Ensari Bulut’u kaybetmenin üzüntüsünü hala yaşadıklarını belirten ağabey Hamza Bulut, çoğunuz onu yakından tanıyorsunuz. O sevecen, güler yüzlü, üretken, babacan, emek ve işçi dostu adam gibi adamdı. Ben onun öğretmeniydim ama sonra ondan çok şey öğrendim. Çiğli’ye çok hizmeti dokundu. Herkesin kalbinde bu yüzden taht kurdu” dedi.

“HALKIN GÖNLÜNDE YER ALDI”

Rahmetli Ensari başkanın parti içinde de önemli görevlerde bulunduğunu ve kendisinden çok şey öğrendiklerini belirten CHP İlçe Başkanı Gümrükçü de Bulut’un halkın gönlünde yer alan önemli bir başkan olduğunu vurguladı. Sosyal demokrat hizmet anlayışıyla Çiğli’ye önemli işler yaptığını vurgulayan Gümrükçü, “CHP olarak dallarımız, yapraklarımız çok ve ülkeyi aydınlatmaya devam edeceğiz. Ensari Başkanı rahmetle anıyoruz” dedi.

LOKMA DÖKÜLDÜ

Anma töreninin ardından Çiğli Belediyesi tarafından Kasaplar Meydanı’nda lokma döktürüldü. Vatandaşlara lokmayı, Başkan Hasan Arslan, CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü ile Ensari Bulut’un kardeşleri dağıttı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği dağıtımda, lokmalar kısa sürede bitti.
Kaynak: İHA