AK Parti Milletvekili Ercoşkun İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’la birlikte ilçelere teşekkür ziyaretlerine başladı. Ercoşkun, “1 Kasım’da sorumluluklarımız bir kat daha arttı. Cenabı Hak gereğini yerine getirmeyi nasip etsin. Sizleri görev aldığım her yerde başarıyla temsil edeceğime söz veriyorum. Halkımızın hizmetkarı olmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Milletvekili Ercoşkun İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor
Ali Ercoşkun ve Nurettin Doğanay, Yeniçağa, Dörtdivan, Gerede ve Mengen ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlara verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler. Ercoşkun yaptığı konuşmada, “2002’den bu yana milletimiz AK davaya ve Reis’e çok büyük destek verdi. Gerek Cumhurbaşkanımızın, gerekse Başbakanımızın arkalarında bu güç olmasaydı, Türkiye’deki bu değişim ve dönüşümü gerçekleştirmek mümkün değildi. 7 Haziran’dan sonraki süreci birlikte yaşadık. Cenabı Hak, bir daha böyle günleri yaşatmasın. Gerçekten ülkede AK Partili olan ya da olmayan Türkiye Cumhuriyeti’ndeki tüm vatandaşların o süreçten çok büyük ders çıkardıklarını 1 Kasım ortaya koydu” dedi.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ise, “1 Kasım’da aldığımız başarılı sonuçta emeği geçen AK Partili teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Rabim çıktığımız yolda bizleri utandırmasın. Allah vekilimize hizmetler yapmayı nasip etsin. Bundan sonraki süreçte bizler birlik ve beraberlik içerisinde, hepimiz birimiz birimiz hepimiz için, yolumuza devam ederiz. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin" diye konuştu.

Kaynak: İHA