Manisalı Vekilden Mesir Macunlu Tanıtım

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, kaydını yaptırmak üzere geldiği TBMM’de getirdiği mesir macunu, zeytin ve Manisa üzümünü gazetecilere ikram etti. Özdağ, Manisa’da bulunan altın rezervinden 100 ton saf altın elde edileceğini söyledi.

Manisalı Vekilden Mesir Macunlu Tanıtım
Kaydını yaptırmak üzere geldiği Meclis’te gazetecilere ve Meclis çalışanlarına mesir macunu ve Manisa üzümü ikram eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Manisa’da bulunan altın rezervine ilişkin bilgi verdi. Manisa’nın madenlerde marka bir şehir olduğunun altını çizen Özdağ, Turgutlu’da ve Gördes’te nikel madenleri bulunduğunu, Manisa’nın kömürün de merkezi olduğunu ifade etti.

Manisa Kiraz köyü mevkiinde altın rezervi bulunduğunu belirten Özdağ, “100 milyon tonluk bir toprak rezervinden 100 ton saf altın elde edeceğimiz tahmin ediliyor. Yüzde 100 saha araştırması yapıldığında bunun daha yükseleceğini tahmin ediyoruz. Türkiye’nin altın rezervinin yüzde 14’üne tekabül ediyor. Aynı zamanda kurşun, bakır ve çinko rezervleri tespit edildi bu alanda. Bu 2.5 milyar dolarlık bir paraya tekabül ediyor” dedi.

Özdağ, yaptığı açıklamanın ardından yanında getirdiği mesir macunu, zeytin ve Manisa üzümünü gazetecilere ikram etti. Özdağ, Meclis Şeref Holü’nde Manisa’nın tanıtımını yaptı.
Kaynak: İHA