Espark'ta Ali Baba Ve 7 Cüceler Filmi Özel Gösterimi

Eskişehir’deki sinemaseverler, Cem Yılmaz’ın merakla beklenen filmi Ali Baba ve 7 Cüceler’i oyuncu kadrosuyla izleme şansını Espark Alışveriş Merkezi’nde yakalayacaklar.

Espark'ta Ali Baba Ve 7 Cüceler Filmi Özel Gösterimi
ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilen ve 2014 yılı içerisinde ICSC tarafından perakendenin Oscar’ı olan Solal Pazarlama Ödülünü alan Espark Alışveriş Merkezi, Eskişehir’deki öncü aktivitelerine devam ediyor.

Sinemaseverler, Cem Yılmaz’ın 13 Kasım’da vizyona girecek olan merakla beklenen filmi Ali Baba ve 7 Cüceler’i oyuncu kadrosuyla izleme şansını Espark Alışveriş Merkezi’nde yakalayabilecekler. Ali Baba ve 7 Cüceler’in biletli özel gösterimi Espark Alışveriş Merkezi Cinemaximum’da 15 Kasım günü saat 15.00’da gerçekleşecek. Özel biletlerin, www.marsgate.com.tr adresinden alınabileceği açıklandı.

Oyuncu ve komedyen Cem Yılmaz filmografisinin hem yazıp hem yönettiği 4. film olma özelliğindeki Ali Baba ve 7 Cüceler’de seyirciyi yine ilginç bir hikaye bekliyor. Filmin oyuncu kadrosunda Yılmaz’a, Zafer Algöz, Yosi Mizrahi, Bahtiyar Engin, Çetin Altay, Irina Ivkina eşlik ediyor.
Kaynak: İHA