Celalettin Tüfekçi Kontrol Ve Otomasyon Laboratuarı Açıldı

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Pınarhisar Meslek Yüksek Okulu “Celalettin Tüfekçi Kontrol ve Otomasyon Laboratuarı törenle açıldı.

Celalettin Tüfekçi Kontrol Ve Otomasyon Laboratuarı Açıldı
KLÜ Pınarhisar Meslek Yüksek Okulu’na TRAÇİM tarafından yaptırılan Celalettin Tüfekçi Kontrol ve Otomasyon Laboratuarı’nın açılışı, düzenlenen törenle gerçekleştirdi.

Açılış töreninde konuşan Vali Esengül Civelek, Pınarhisar Meslek Yüksek Okulu’na kazandırdıkları Celalettin Tüfekçi Kontrol ve Otomasyon Laboratuarı’ı için TRAÇİM Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin TÜFEKÇİ’nin şahsında tüm çalışanlarına teşekkür etti. Vali Civelek, doğal kaynakları açısından hassas ve korunması gereken Trakya’da çevre koruma ve kullanma dengesine önem göstererek ileri teknoloji ile gerçekleştirdikleri kaliteli üretim, uluslar ve uluslar arası ticaret başarıları, sosyal sorumluluk çalışmalarından dolayı başarılarının devamını diledi.

Törene, Kırklareli Valisi Esengül Civelek’in yanı sıra AK Parti Kırklareli Milletvekili Selehattin Minsolmaz, KLÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Pınarhisar Kaymakamı Cemal Demiryürek, Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Hayrettin Toylan, TRAÇİM Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Tüfekçi, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: İHA