'Sinan'ın Güzelliği Bu Şehre Yansımış'

Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında Atatürk’ün ölüm yıldönümü nedeniyle Tuluyhan Uğurlu’nun katıldığı bir anma programı düzenlendi. Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Sitesi’ni tamamen dolduran izleyicilere unutulmaz bir konser veren Tuluyhan Uğurlu, Kayseri’de olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek "Sinan’ın güzelliği bu şehre yansımış" diye konuştu.

'Sinan'ın Güzelliği Bu Şehre Yansımış'
Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı kültür sanat etkinliklerine Ünlü Piyanist Tuluyhan Uğurlu da konuk oldu. 10 Kasım nedeniyle Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Sitesi’nde düzenlenen anma programında Tuluyhan Uğurlu bir konser verdi. Atatürk’ün hayatını piyanosuyla anlatan Uğurlu, salonu dolduran izleyicilerden büyük alkış aldı.

Konser sonrası Kayseri’de olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Uğurlu, "Sinan’ın güzelliği bu şehre yansımış. Sinan’ın güzelliği sizlerin güzelliği olmuş. Her zaman bu şehre geldiğimde mutlu oluyorum. Anlamlı bir günde sizlerle birlikte olmak benim için büyük bir bahtiyarlık" dedi.

Konserin ardından Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Salih Özgöncü, Tuluyhan Uğurlu’ya çiçek verdi. Yaptığı kısa konuşmada Atatürk’ün fikir ve düşüncelerini iyi anlayan ve bunu uygulayan gençler yetiştirmenin önemini vurgulayan Özgöncü, "Bir kez daha Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA