Liseli Kızlar Birlikte Ölmek İstedi

Aydın’ın İncirliova İlçesi’nde bulunan Ahmet Çallıoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde eğitim gören iki kız ilçe merkezinden geçen E-87 Karayolu üzerinde bulunan üst geçitten karayoluna atlayarak intihar girişiminde bulundu. Her iki kızın da hayati tehlikesi bulunduğu belirtilirken kızların intihar girişimi ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Liseli Kızlar Birlikte Ölmek İstedi
Olay öğülen saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Bilinmeyen nedenlerden dolayı bunalımda olduğu öğrenilen iki kız arkadaş öğlen saatlerinde Ahmet Çallıoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin yaklaşık 500 metre ilerisinde bulunan Aydın-İzmir Karayolu’na giderek Şehit Asteğmen Süleyman Çamlıca Üst geçidine çıktı. Buradan birlikte korkuluklara tırmanıp karayoluna araçların önüne atlayan M.I ve H.Ç. isimli iki kız yaklaşık 10 metre yükseklikten asfalt zemine çakıldılar. Vücutlarının değişik yerlerinde kırıklar oluşan kızlar ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kızlardan H.Ç. Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilirken olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Olaydan sonra Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ilçeye gelerek olayla ilgili bilgi alıp Milli Eğitim Bakanlığı’na da bilgilendirme yazısı gönderdiler.

Olayda intihar girişimde bulunan öğrencilerden 16 yaşındaki H.Ç.’nin 10’uncu sınıf öğrencisi olduğu 18 yaşındaki M.I.’nın ise ilçedeki bir kurumda staj yaptığı öğrenildi.
Kaynak: İHA