Bursagaz'a Ödül

Bursagaz, stratejik yönetimdeki başarısı ile uluslararası alanda örnek şirketler arasında yerini aldı.

Bursagaz'a Ödül
Bursagaz, dünyanın stratejik danışmanlık alanında en prestijli kurumlarından biri olan Palladium Grup tarafından Hall of Fame ödülüne layık görüldü.

2015 yılında kurumsal hedeflerini bir web ara yüzüne aktararak performansının ölçümünde verimliliği büyük ölçüde artıran Bursagaz, ‘Stratejik Yönetim Oscar’ı olarak da bilinen “Hall of Fame” ödülü ile uluslararası arenada başarısını ispatladı.

Ödülü Harvard Üniversitesi profesörleri David Norton ve Robert Kaplan’ın elinden alan Bursagaz İş Mükemmelliği Birim Yöneticisi Tuğçe Balarısı, Amerika’da gerçekleştirilen panelde, performansta sürdürülebilirliği hedefleyen tüm kuruluşların kurumsal stratejilerini oluşturup kağıda dökmenin yanı sıra asıl önem vermeleri gereken hususun; oluşturulan stratejileri şirketin tamamında oluşturulacak bir sinerji ile uygulanması olduğunun altını çizdi. Bursagaz çalışanlarının sürece katkısının bu başarıda en önemli unsur olduğunu belirten Balarısı, şirket içerisinde oluşturulan “strateji mutfağı” konsepti ile çalışanların Bursagaz stratejik yönetim sürecinde temel rol üstlendiğini belirtti.

Kaynak: İHA