'Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar' Konseri Tekirdağlıları Mest Etti

Tekirdağ’da Süleymanpaşa Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı tarafından 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla düzenlenen ’Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar’ konseri Tekirdağlıları mest etti.

'Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar' Konseri Tekirdağlıları Mest Etti
Belediye Kültür Merkezi Yılmaz İçöz Sahnesi’nde Şef Salih Demirci yönetiminde gerçekleşen ve yaklaşık bir buçuk saat süren konserde salon tıklım tıklım dolarken Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da konseri izlemeye gelenler arasında yerini aldı.

Konserde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği Kırmızı Gülün Alı Var, Vardar Ovası, Pencere Açıldı Bilal Oğlan, Kimseye Etmem Şikayet, Fikrimin İnce Gülü, Mendilimin Yeşili, Harmandalı, Yemen Türküsü, İzmir’in Kavakları, Çalın Davulları, Çanakkale Türküsü, Bir Fırtına Tuttu Bizi, Bülbülüm Altın Kafeste, Manastırın Ortasında eserleri Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı tarafından seslendirildi.

Gecenin sonunda Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı Çocuk Korosunun, öğretmenleri Emine Özata önderliğinde ellerinde Türk Bayrakları ile sahneye çıkarak 10. Yıl Marşı ve İzmir Marşı’nı söylemesi salonu dolduran Süleymanpaşalılardan büyük alkış aldı.

Gecenin sonunda Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı Korosu Şefi Salih Demirci’ye çiçek takdim ederken Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar Konseri alkışlar eşliğinde sona erdi.
Kaynak: İHA