Meclis Üyeleri Belediyenin Yeni Ekmek Çeşitlerini Tattı

Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, belediyenin ürettiği ve halka ucuz sunduğu yeni ekmek çeşitlerini tattı.

Meclis Üyeleri Belediyenin Yeni Ekmek Çeşitlerini Tattı
Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Kasım ayı ikinci toplantısı bugün Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün başkanlığında yapıldı.

Toplantı başlamadan önce meclis üyelerinin masalarına bırakılan poşetler dikkat çekti. Yerlerine oturan meclis üyeleri poşetleri açtığında, belediyenin ürettiği yeni ekmek çeşitleriyle karşılaştı. Meclis üyeleri, toplantı boyunca lezzetli aromalarla zenginleştirilmiş ekmekleri yemekten kendilerini alamadı.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ürettiği ve halka ucuz sunduğu kurabiye tadında ekmekler şu şekilde:

Afacan Ekmeği: Buğday unu, keçiboynuzu unu, kuru üzüm, tarçın, zerdeçal, emülgatör, askorbik asit, enzimler.

Altınkoza Ekmeği: Buğday unu, mahlep, yeni bahar, zerdeçal, tarçın, zencefil, emülgatör, askorbik asit, enzimler.

Portakallı Ekmek: Buğday unu kurutulmuş portakal, mahlep, vanilya, emülgatör, aslorbik asit, enzimler.

Altın Koza Çöreği: Günün her saatinde zevkle tadına varacağınız hafiflik ve lezzet. İçindeki zerdeçal, yenibahar, mahlep, zencefil gibi şifalı bitki ve baharatlar sayesinde sindirime de yardımcı.

Afacan Ekmeği: Özellikle çocuklar için ideal seçim: İçerdiği kuru üzüm, fındık, çörek otu, tarçın sayesinde vitamin ve mineraller bakımından zengin. Gün içinde yavaşça çözünen nefis bir enerji kaynağı.

Portakallı Ekmek: İçeriğinde portakal kabuğu ve vanilya sayesinde lezzetli mi lezzetli. Sıcak, soğuk içeceklere mükemmel eşlik eder, sofralarda fark yaratır. Üstelik sağlık dostu ve besleyici değeri yüksek.
Kaynak: İHA