AK Parti Konya Ailesi Yemekte Bir Araya Geldi

AK Parti’ye 1 Kasım Seçimleri’nde Cumhuriyet tarihinin en yüksek oy oranını kazandıran AK Parti Konya ailesi, düzenlenen bir program ile bir araya geldi.

AK Parti Konya Ailesi Yemekte Bir Araya Geldi
1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimleri’nden büyük bir zaferle ayrılan AK Parti Konya Ailesi, Dedeman Otel’de verilen ‘İlk Günkü Aşkla’ adlı yemekte bir araya geldi. İl Başkanı Musa Arat’ın ev sahipliği yaptığı programa, AK Parti MKYK Üyeleri, 22, 23, 24, 25 ve 26. Dönem AK Parti Konya Milletvekilleri, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile AK Partili belediye başkanları, önceki dönem il başkanları, 31 ilçe başkanı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

“KONYA YİNE YÜK OLMADI YÜK ALDI”

1 Kasım Seçimleri için yoğun bir seçim çalışması yaptıklarını dile getiren AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, “500 bine yakın eve girdik. Esnafımızı, sanayicimizi, vatandaşımızı; kısacası toplumun tüm kesimlerini ziyaret ettik ve onlardan destek istedik. Teşkilatlarımız, gönül birliğini en yoğun yaşayan ve ülkemize örnek olacak il oldu. Sonuçta da 1 Kasım’da da Konya, yük olmadı yine yük aldı. Yüzde 75’e yakın oy veren Konyalı kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemlerde bu yüzde 80-85’lere kadar çıkacak. Ama bize oy verenler kadar bize oy vermeyen hemşehrilerimize karşı da sorumluyuz. Yeni oluşacak yeni hükümetimiz, inanıyorum ki verilen tüm sözleri tutacak ve bu dört yıllık süreci yine en büyük hizmetlerle taçlandıracaktır” dedi.

AK Parti Konya Milletvekilleri, 7 Haziran ve 1 Kasım Seçimleri için milletvekili adayı gösterilen Mustafa Efe, Ahmet Özdoğan ve Mustafa Kaya da, sırasıyla kürsüye çıkarak 1 Kasımı anlattılar ve bu süreçte emeği geçen tüm teşkilat mensuplarına ve destek veren Konyalılara teşekkür etti.

“BU TOPRAKLAR HAKİKAT TEMSİLCİLERİNİ DESTEKLEYEN İNSANLARIN MEMLEKETİ”

Seçim sonuçlarının ülke için hayırlı olmasını dileyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise, “Bu neticeler tesadüfen elde edilmiyor. Bu toprakların bir genetiği var. Bu topraklar, geçmişten bugüne kadar hep hak ve hakikatin temsilcilerini desteklemiş hakkın yanında saf tutmuş insanların memleketidir. Bu temsiliyetin devamı adına hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bize her zaman oy veren hemşehrilerimizin de, ilk defa oy verenlerin de oy vermeyenlerin de hizmetinde olacağız” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA