Yaşar Nuri Öztürk'ten Kılıçdaroğlu'na ağır sözler

Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk, 1 Kasım seçimlerinin sonuçlarının belli olmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Kılıçdaroğlu için ağır ifadeler kullanan Öztürk " Senin yüzünün rengi nedir? Kösele gibi duruyor" dedi.

Yaşar Nuri Öztürk'ten Kılıçdaroğlu'na ağır sözler
Yaşar Nuri Öztürk'ten Kılıçdaroğlu'na ağır sözler
Ulusal Kanal'da seçim sonuçlarını değerlendiren Yaşar Nuri Öztürk şu ifadeleri kullandı;

SANA KİM GÜVENİR


Bir zamanlar Atatürkçü olduğum için, elinden çekmediğimiz kalmadığı adamları getirip genel başkan yardımcıları yapıyorsun. Sonra da ben Atatürk'ün partisiyim falan. Yav sen neyin nesisin. Sana kim güvenir? İşte neyse o olsaydı, bu akıbetlere düşmezdi. Hiç bir gün neyse o olmadı.

O KİTABI YAYINLAYACAĞIM


Kaç senedir dosyası bağlandığı halde, yayınlanmayan bir kitabım var. Şimdi yayınlanması hak oldu. Yayınlamıyordum, bir takım vicdani mülahazalarla... Şimdi vicdanımdan onay çıktı. Büyük kısmıyla CHP. 'Atatürk'le aldatma' yı da yazmam gerekiyor. Bitti 'Atatürk'le aldatma'yı yarın masamın üzerine alıp , son rütuşlarını yapıp yayınlayacağım.

ANGUT DEDİM Mİ KIZIYORLAR

Nedir bu adamlardan, milletin çektiği? 'Angut' dedim mi de kızıyor. Peki sen izah et şu hali. Bu nedir? Birinden birini seç. Angutluk de aptallık dei hainlik de. Bir şey de kardeşim. Böyle bir rezalet var mı? Öteki neyse o oldu mu? Atatürk'ten sonra CHP, neyse o oldu mu? Deniz Baykal bir gün neyse o oldu mu? Şimdiki bir gün neyse o oldu mu?

YÜZÜN KÖSELE GİBİ


Sen bütün dünyanın ittifakla, islamın aydınlık yüzü diye andığı bir adamı partiden uzaklaştırıyorsun. Bu kravatlı molladır diye. Gidiyorsun çarşaf açılımı yapıyorsun. Ne oldu? Çarşaflar yüzüne gözüne dolandı boğdu seni. Senin yüzünün rengi nedir? Kösele gibi duruyor, görüyorum onu da. Sen nesin ya? Bir kendini tarif et milletin önünde.

BEYAZ GAZETE