Göçer Açıklaması 'Seçimler Demokraside Aşıdır'

AK Parti Tokat Milletvekili Celil Göçer, “Seçimler demokrasilerde aşıdır” dedi.

Göçer Açıklaması 'Seçimler Demokraside Aşıdır'
AK Parti Tokat Milletvekili Coşkun Çakır oyunu Fatih İlkokulu’nda, AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Zeyid Aslan Erbaa Fevzi Çakmak İlkokulu’nda, AK Parti Tokat Milletvekili Celil Göçer, GOP Orta Okulu’nda kullandı. AK Partili Çakır, seçimlerin birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini temenni etti. AK Partili Aslan ise seçim sonucunun ülkemize hayırlı olmasını dileyerek, “İstikrarlı ve güçlü Türkiye için ’Bismillah’ dedik ve oyumuzu kullandık. Milletimize ülkemize hayırlı olsun" dedi.

AK Partili Göçer, oylarını büyük Türkiye için kullandıklarını ifade ederek, “İnşallah bugünün sonunda sevinen Türk insanı milletimiz olur. Türk insanı, Türk milleti, Türk Devleti ile hesabı olanlar üzülür. Seçimler demokrasilerde aşıdır. Hasta olmamak için nasıl çocuklarımıza aşı yaptırıyoruz sonra hasta olmasını önlemiş oluyoruz. Demokrasilerde hükumeti devleti aşılamak, siyaseti aşılamaktır. Bu şekilde siyasetin önündeki tıkanıklıkları aşmaktır. Dolayısı ile milletimiz müthiş öngörüsü ile ortadaki sorunu çözecektir. Türkiye Büyük Türkiye olarak hızla yoluna devam edecektir” diye konuştu.

Bir parti tarafından seçim barajının kaldırıldığı mesajları ilgili soruya cevap veren Göçer, mesajların doğruyu yansıtmadığını, seçim hakimlerinin gereğini yapacağını söyledi.

Kaynak: İHA