AK Parti Kayseri Milletvekili Adayları Oylarını Kullandı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri milletvekili adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Kadir Can Gökalp ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden bugün yapılan milletvekili seçimlerinde oyunu kullandı.

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayları Oylarını Kullandı
Milletvekili seçimlerinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili adayı Mehmet Özhaseki ve AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel oyunu Hasan Nuriye Ünlen İlkokulunda, AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Kadir Can Gökalp Müşerref Hasan Eser Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ise oyunu Öz-Kar Eğitim Uygulama Okulunda oyunu kullandı.

Oy kullanma işlemi sonrası konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili adayı Mehmet Özhaseki, ““Bu seçim inşallah hayırlı olur. 2 ay boyunca seçim kampanyasını büyük bir ciddiyetle devam ettirdik. Herhangi bir kişinin burnu kanamadı. En sevdiğimiz olay bu. Ara sıra da olsa nezaket kurallarını aşan biraz hırçınlık yapanlar olduysa da onların gençliğine, cahilliğine bakarak yolumuza devam ettik. Çok şükür bu seçim dönemini üzüleceğimiz herhangi bir hadise yaşanmadan atlattık. Artık bundan sonra önemli olan sandıktan çıkacak sonuç. Cenab-ı Allah’tan en büyük dileğimiz güçlü bir iktidarın çıkmasıdır. Eğer böyle olursa inşallah Türkiye’de sorunlar çözülür. Öbür türlü çıkarsa da milletin iradesine saygı duyarız. ‘Millet böyle takdir etti’ demek lazım. Ondan başka bir şey dememek lazım. Bu anlayışla bugüne kadar seçim kampanyasını gerçekleştirdik. Biz görevimizi yaptık. Söyleyeceklerimizi söyledik. İnşallah hayırlı olur” şeklinde konuştu.

AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel de, “Şimdiye kadar siyasi partilerimiz ve siyasetçilerimiz söylenecek sözlerin hepsini söylediler. Şimdi söz ve karar millete aittir. Sandıktan çıkacak sonuç milletimizin kararıdır. Siyasilerinde buna saygı duyması gerekir. İnşallah memleketimiz istikrar ve düzene kavuşur. Bizim dileğimiz koalisyon olmaması ama olursa da saygı duyarız. ‘Milletimiz buna karar verdi’ deriz. Bu açıdan seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de, “2 aylık yoğun bir uğraşının neticesinde bugün ki seçimlerin hayırlı olmasını diliyoruz. İnşallah bu seçim ülkemiz ve Kayserimiz için hayırlı olur. Kayserimize yakışan bir seçim oluyor. İnşallah böyle devam eder” dedi.

Kadir Can Gökalp, “Bir seçim sürecinin sonuna geldik. Oyumuzu kullandık. Vatanımıza, milletimize hayırlı olsun” dedi.

Kaynak: İHA