ÇOMÜ Araştırma Ve Uygulama Hastanesindeki Organ Nakli

AK Parti Çanakkale Milletvekili Turan, böbrek nakli yapılan Neşe Soğuksu'yu ziyaret etti

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesinde böbrek nakli yapılan Neşe Soğuksu'yu ziyaret etti.

Turan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu, Başhekim Dr. Mehmet Aşık ve operasyonu gerçekleştiren ekiple Soğuksu'yu ziyaret edip, sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

ÇOMÜ gibi özel, başarılı bir üniversiteye sahip olmanın Çanakkale için büyük gurur kaynağı olduğunu bildiren Turan, "Mayıs ayında açılışını yaptığımız organ nakil merkezinde ikinci böbrek nakli gerçekleştirildi. Hastamızı ziyaret ettik. Çok şükür sağlığı yerinde. Açılışını yaparken de belirtmiştik. Nakil merkezi sayesinde artık hastalarımız çevre illere gitmek zorunda kalmıyor. Sağlık hizmetine yerinde ulaşımın sağlanmış olması, tedavinin ekonomik hale gelmesi nakil merkezi sayesinde gerçekleşti" dedi.

Turan, her şeyin başının sağlık olduğunu ifade ederek, "Vatandaşımıza ihtiyacı olduğunda hizmetin en iyisini sunma sorumluluğumuz var. AK Parti hükümetlerinin sağlık yatırımlarını herkes biliyor. Nasip olur, milletimiz destek verirse 1 Kasım sonrasında da hizmetlerimize devam etmek istiyoruz" diye konuştu.
Kaynak: AA