Başkan Tiryaki Doktora Diplomasını Aldı

Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Taşınmaz Geliştirme Ana Bilim Dalı’nda “Doktora” programını başarıyla bitiren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, diplomasının aslını aldı.

Başkan Tiryaki Doktora Diplomasını Aldı
2011 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı’nda “Master” programını tamamlayan Başkan Tiryaki, şimdi de "Doktora" programını başarıyla bitirdi.

Ağustos ayında Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde gerçekleştirilen törende, son sunumunu gerçekleştiren Başkan Tiryaki, enstitü kurulu önünde doktora yemini etmişti.

Şimdi de diplomasının orjinalini Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş’in elinden alan Başkan Tiryaki, doktora derslerinin belediyecilik anlamında kendisine çok faydası olduğunu belirtti.

Veysel Tiryaki, “Kentsel Sit Alanlarında Koruma Çalışmalarının Finansal, Yasal ve Yönetsel Boyutları ile Değerlendirilmesi: Ankara İli, Altındağ İlçesi, Hacettepe ve Sakarya Mahalleleri Örneği” başlıklı tezinin, bu alanda çalışma yapacaklara yol gösterici olmasını da temenni etti.

PROF. DR. ERKAN İBİŞ: "VEYSEL TİRYAKİ, DOKTORA DERECESİNİ BİLEĞİNİN HAKKIYLA ALDI"

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş ise, Başkan Tiryaki’nin bu unvanı bileğinin hakkı ile aldığını, bu unvanla artık belediye başkanı kimliğinin yanı sıra bir de akademisyen kimliği kazandığını belirtti.

Kaynak: İHA