AK Parti Milletvekili Adayı Cengiz Sağlam'ın Hocalar Ziyareti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Cengiz Sağlam, Hocalar ilçesine giderek, teşkilat mensupları ile birlikte esnafları ziyaret etti. Sağlam vatandaşlarla da sohbet ederek, ailesinin de çiftçilik ve besicilik yaptığını söyledi.

AK Parti Milletvekili Adayı Cengiz Sağlam'ın Hocalar Ziyareti
Sağlam, ilk olarak AK Parti Hocalar İlçe Başkanı İsmail Özkuleli ve yönetimini ziyaret ederek teşkilat mensupları ile sohbet etti. AK Parti Hocalar ilçe Başkanlığının ardından beraberindekilerle birlikte ilçe merkezindeki esnafları teker teker dolaşarak hayırlı işler temennisinde bulunan milletvekili adayı Sağlam, esnaflara verilen destekleme ve düzenlemelerden bahsetti. 2002 yılından itibaren Türkiye’ye yapılan yatırımların aydınlık geleceğe umutla bakılmasını sağladığı söyleyen Sağlam konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Eski Türkiye’yi hepimiz biliyoruz. İnsanlarımız hastanede, maaş kuyruklarında ömrünü geçiriyordu. Partimizin iktidara gelmesiyle birlikte insana verilen önemde arttı. Artık hastanelerde beklemenin yerini doktor seçme hakkı verildi.

Koğuşlu hastanelerden 5 yıldızlı otel konforunda hastaneler inşa edildi ve insanlarımızın hizmetine açıldı. İnsana verilen değer ve önemde arttı. Sizlerin desteği ve duaları ile 1 Kasım’da yeniden tek başına iktidar olarak halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.”
Kaynak: İHA