AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Hüseyin Samani Açıklaması

Kepez’de vatandaşlarla buluşan Samani, Cumhuriyet tarihinde yapılan yatırımların daha fazlasının AK Parti Hükümetleri döneminde yapıldığını söyledi.

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Hüseyin Samani Açıklaması
Kepez ilçesinde vatandaşla buluşan AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hüseyin Samani, AK Parti iktidarının daha önceki hükümetlerin yapamadıklarını 13 yılda yaptığını söyledi.

AK Parti’nin 1 Kasım seçim beyannamesine dikkat çeken Samani, toplumun her kesimi için düzenlemelerin yer aldığını belirtti ve "Bu düzenlemeleri hayata geçirebilecek ve halka verdiği sözü tutabilecek tek parti AK Parti’dir" dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili ve Adayı Hüseyin Samani, Güneş, Mehmet Akif Ersoy ve Göksu mahallelerini ziyaret etti. Samani, “AK Parti iktidarı dönemimde, ülkemizin faize ödediği paraları 642 milyar dolar olarak geri kazandırdık. Bu durumdan hoşlanmayan faiz lobileri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetini devirebilmek için elinden geleni yapıyor” dedi

Vatandaşa AK Parti’nin 1 Kasım seçim beyannamesini anlatan Samani, özellikle dar gelirli vatandaş ve emekliler için yapılacak yeni düzenlemelere dikkat çekti. Gençlere yönelik çalışmaları anlatan Samani, kendi işini kuracak gençlere proje karşılığı 50 bin liraya kadar karşılıksız nakit desteği sağlanacağını anlattı.

AK Parti’nin Seçim beyannamesinde toplumun her kesimi için yeni düzenlemeler yer aldığına dikkat çeken Samani, emeklilere ikramiye, taşeron işçilere ise kadro müjdesinin de yeni düzenlemeler arasında yer aldığını ifade etti.

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, tarımla uğraşan vatandaşların da unutulmadığını söyledi.

Özellikle çiftçinin gübre fiyatlarının yüksek olmasından yakındığını belirten Samani, hem tarım hem de hayvan üreticilerine yem ve gübrede KDV’nin kaldıracağını müjdesini verdi.
Kaynak: İHA