Medeniyet Okulu Projesi Törenle Başladı

Konya Büyükşehir Belediyesinin iki yıldır sürdürdüğü "Medeniyet Okulu Projesi"nin dönem başlangıç programı gerçekleşti

KONYA - Konya Büyükşehir Belediyesinin iki yıldır sürdürdüğü "Medeniyet Okulu Projesi"nin dönem başlangıç programı gerçekleşti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Karatay İmam Hatip Lisesindeki açılışta yaptığı konuşmada, çocukları sevindirmek adına daha güzel çalışmalar yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Şimdiye kadar cömertlik, dürüstlük ve adalet gibi pek çok değerin okullarda işlendiğini belirten Akyürek şunları kaydetti:

"Medeniyet okulumuzun yeni eğitim öğretim yılındaki faaliyetlerinin hayırlı olmasını diliyorum. 800 bin dergi dağıtımı, 28 bin tiyatro gösterimi ve tanıtım programları bu yılki ilkelerimiz. İnançlı, cesaretli, mücadeleci, nezaketli, bilgili, barışık, fedakar ve sadakatli ilkelerinin işleneceği bir eğitim öğretim yılının açılışını yapıyoruz."

Öğrencilere hitap eden Akyürek, "Bizler de sizin geçtiğiniz bu sıralardan geçtik. Çalışarak bu millete hizmet etme konumlarına yükseldik. Sizler de aynı şekilde sadece kendinizi düşünmeyin. Gelecekte milletimize, memleketimize, inancımıza, değerlerimize hizmet etme hedefinden hiçbir zaman vazgeçmeyin" diye konuştu.
Kaynak: AA