Küre MYO'da Oryantasyon Eğitimi

Kastamonu Üniversitesi, Küre Meslek Yüksekokulun’da 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılına yeni başlayan öğrencilere uyum ve bilgilendirme eğitimi verildi.

Küre MYO'da Oryantasyon Eğitimi
Küre Meslek YüksekOkulun’da birinci sınıfa başlayan öğrencilerin, okula daha kolay uyum sağlaması, alışması ve öğrenci işleri ile ilgili temel konularda bilgi sahibi olmaları için verilen eğitime 70 öğrenci katıldı.

Küre Meslek Yüksekokulu idaresi tarafından hazırlanan program doğrultusunda, Lojistik Programı ve İş Makineleri Operatörlüğü Öğretim Görevlileri tarafından sunum yapıldı. Bu sunumlar ile öğrencilerin bölümlerini ve Küre Meslek Yüksekokulu’nu daha iyi tanımaları amaçlandı. Eğitim kapsamında okudukları bölüm ve iş olanakları hakkında fikir edinen öğrenciler, öğretim sınav yönetmeliği ve disiplin yönetmeliği konularında da bilgi sahibi oldu. Düzenlenen oryantasyon eğitimi, öğrenci ve öğretim elemanları tarafından büyük beğeni topladı.

Programda, Küre Meslek Yüksekokulu’nun tanıtımını MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet ÖĞRETEN ve MYO Müdür Yrd. Öğr. Gör. Erdem ÇAKIL tarafından gerçekleştirildi.

Daha sonra ise Lojistik Programı, Eğitim-Öğretim Sınav Yönetmeliği ve Disiplin Yönetmeliği hakkındaki bilgiler Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Furkan ARICI tarafından verildi.

Oryantasyon Eğitimi, Küre MYO Lojistik Programı öğrencilerinin soru ve görüşleriyle tamamlandı.
Kaynak: İHA