Honamlı Yörükleri Vali Büyük'ü Ziyaret Etti

Honamlı Yörükleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi, Vali Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret etti.

Honamlı Yörükleri Vali Büyük'ü Ziyaret Etti
Dernek üyeleri Mustafa Özgör, Muhammed Çetin, Mustafa Bayat ve Mehmet Özgör ile birlikte Vali Büyük’ü ziyaret eden, dernek başkanı Hümmet Özler, derneğin çalışmaları ve yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Vali Büyük’ün göreve geldiği günden itibaren çok kısa süre içerisinde Adanalıların sevgisini kazandığını belirten dernek başkanı Özler, "Honamlı Yörükleri olarak, milli birlik ve bütünlük içerisinde, kültürel zenginliklerimizi yaşatıp, gelecek nesillere aktarılması konusunda üyelerimiz ile birlikte faaliyetler yürütüyoruz. Derneğimize desteklerini esirgemeyen başta Sayın Valimiz olmak üzere, tüm kişi ve kurumlara teşekkür ediyoruz" dedi.

Vali Büyük ise, ziyaretleri dolayısıyla dernek üyelerine teşekkür ederek, "Toplumumuzdaki kardeşlik bağlarının daha güçlü bir şekilde bir arada tutabilmek için, sivil toplum kuruluşlarına önemli görevler düşüyor. Bu konuda Honamlı Yörükleri’nin çalışmalarını oldukça anlamlı buluyoruz. Sizlerin şahsında tüm dernek üyelerine selam ve saygılarımı sunuyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA