Büyükşehir Ve Maski'nin Stantlarına Yoğun İlgi

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, bu yıl 3. kez düzenlenen Kent Expo Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı’nın konuğu oldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün hazırladığı stantlar katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Büyükşehir Ve Maski'nin Stantlarına Yoğun İlgi
Kent Expo Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı bu yıl 3. kez gerçekleştiriliyor. Fuar İzmir’de yapılan açılış törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, MASKİ Hukuk Müşaviri Gülbeyaz Akçıl, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Mahut Bilgen, Şehnaz Başaran ve Erdal Nohutçu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz, Kültür ve Sosyal İşleri Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ertuğrul Yıldırım, MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Mustafa Parlak, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Gökhan Kiriş, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Mustafa Parmaksız ve çok sayıda davetli katıldı.

Fuarın açılış konuşmasını yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, fuarın hayırlı olmasını temenni etti. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri fuarda yer alan stantları gezdi.

SUYUN ÖNEMİNİ KÜÇÜK YAŞTA ÖĞRETMEK İÇİN

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü de Kent Expo Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı’na katıldı.

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından açılan stant, katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Stantta MASKi’nin hayata geçirdiği projelerde anlatıldı. Öte yandan MASKİ Genel Müdürlüğü’nün su tasarrufu eğitimi projesi kapsamında hazırladığı eğitim seti de büyük ilgi gördü. Suyun öneminin küçük yaştan itibaren öğretmek amacıyla hazırlanan eğitim seti, fuara katılan davetlilere de dağıtıldı.

ÇEVRE KORUMA DA FUARDA YER ALDI

İş makineleri, itfaiye araçları, temizlik malzemeleri ve araçları, toplu ulaşım araçları gibi A’dan Z’ye birçok ürün ve ekipmanın yer aldığı fuarda Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı da yer aldı. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği stantta Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 440 dönüm alan üzerinde günlük 650 ton kapasite ile hayata geçirilecek olan Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi de katılımcılara anlatıldı.
Kaynak: İHA