İlklerin Belediyesinden Bir İlk Daha

Haliliye Belediyesi, temizlik çalışmalarında kullanılmak üzere yeni ve modern araçları filosuna katmaya devam ediyor.

İlklerin Belediyesinden Bir İlk Daha
Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde temizlik çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. İlçe genelinde kötü görüntünün oluşmasını engellemek için yöntemlerini arttırarak devam ettiren Temizlik İşleri Müdürlüğü, bu kapsamda araç filosuna her geçen gün yeni araçlar ekliyor.

Mevsim şartlarının değişmesiyle birlikte Temizlik İşleri Müdürlüğü, araç filosuna iki yeni araç tipi daha ekledi. Yaprak toplama ve granit silme araçlarını filosuna katan Haliliye Belediyesi, bu anlamda temizlik çalışmalarını modern araçlarla sürdürmeye devam ediyor. Kentte ilk kez kullanılmaya başlayan araçları gören vatandaşlar, Haliliye Belediyesi’ne yeni uygulamalarından dolayı teşekkür etti.

ÇALI SÜPÜRGELERİ TARİH OLUYOR

İlklerin belediyesi olarak bilinen Haliliye Belediyesi şimdi de daha önce Şanlıurfa’da kullanılmamış iki araçla baharın etkilerini ilçe sokaklarında tolere edecek. Sonbahar aylarının yaşandığı şu günlerde yaprak yığınları ile daha çabuk ve daha temiz mücadele vermek isteyen Haliliye Belediyesi’nde kademeli olarak çalı süpürgelerinin yerini yeni modern makineler alıyor. Türkiye’nin en temiz belediyesi olma hedefinde emin adımlarla ilerleyen Haliliye Belediyesi, Başkan Fevzi Demirkol’un talimatları ile her geçen gün hem Fen İşleri hem de Temizlik İşleri filolarını genişleterek birim zamanda daha nitelikli ve hedefe uygun iş performansı sağlıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışan ekiplerin performanslarına birebir etki eden yeni temizlik araç tipleri, Haliliye Belediyesi’nin vatandaşın belediyeler aracı ile aldığı en etkin hizmetlerden biri olan temizlik hizmetine de bir kalite standardı getirmeyi amaçlıyor.
Kaynak: İHA