Eğirdir Belediyesi, YÖREX'te Elmayı Tanıtacak

ISPARTA - Eğirdir Belediyesi, Antalya'da bu yıl 6'ncısı düzenlenen YÖREX'te, 5 bin çıtır elma, 2 ton elma, elma suyu, elma reçeli, elma tatlısı ile elmanın tanıtımını yapacak.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, yaptığı yazılı açıklamada, Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde, Türkiye Odalar Birliği desteğiyle bu yıl 6'ncısı düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı'na (YÖREX) katıldıklarını bildirdi.

Fuarda kurulan stantta, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde 5 bin çıtır elma, 2 ton elma, elma suyu, elma reçeli, elma tatlısı ile elmanın tanıtımının yapılacağını kaydeden Şengöl, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Antalya'da düzenlenen YÖREX Fuarı verimli bir şekilde geçiyor. Belediye olarak Eğirdirimizi en iyi şekilde temsil ediyoruz. İlçemizin tanıtımını her platformda yapmaya çaba gösteriyoruz. Ulusal ve uluslararası fuarlara katılarak Eğirdirimizi en iyi şekilde duyurmak ve ilçemize yerli ve yabancı turistlerin gelmesini sağlamak amacıyla fuarlara katılımlarımız devam edecek."

Kaynak: AA