BİK Manisa Şube Müdüründen Soma Ziyareti

Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü Kenan Tokgöz Soma’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Soma Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kadir Arslan ve Karaelmas Gazetesi İmtiyaz Sahibi Soner Övümlü de Tokgöz’ün ziyaretlerine eşlik etti.

BİK Manisa Şube Müdüründen Soma Ziyareti
İlk olarak Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş’ı makamında ziyaret eden Tokgöz sıcak ve samimi karşılama için Altıntaş’a teşekkür etti. Soma’da meydana gelen maden faciasının haftasında ilçede olduklarını kaydeden Tokgöz, ilçede o zamandan bu yana olumlu olarak çok şeylerin değiştiğini gözlemlediğini kaydetti.

Kaymakam Altıntaş ise Soma’da henüz göreve yeni başladığını ancak Soma’daki kazanın sadece Soma değil, Türkiye hatta tüm dünyada geniş yankı utandırdığını belirtti ve ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek Tokgöz’e teşekkür etti.

BELEDİYE VE EMNİYETİ DE ZİYARET ETTİ

Ardından Soma Belediye Başkan Vekili Hüseyin Gündoğan’ı ziyaret eden Kenan Tokgöz, belediyenin gazetecilere verdiği destekten ötürü teşekkür etti. BİK Müdürü Tokgöz ziyaretlerinde Basın İlan Kurumunun ’Basın’ adlı dergilerini hediye etti. İlçe Emniyet Müdürü Rıza Akın’ı da ziyaret eden Tokgöz yerel gazetelerdeki incelemelerinin ardından Soma programını noktaladı.
Kaynak: İHA