Derbent Toz Topraktan Kurtuluyor

Turgutlu Belediyesi, Derbent Mahallesinin önemli bir güzergahında asfalt çalışması başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin malzeme desteği ile gerçekleştirilen çalışma ile yaklaşık bin 500 metre uzunluğundaki toprak yolu tozdan kurtaracak çalışma start alırken, başta mahalle muhtarı Ruhi Başkurt olmak üzere mahalle halkı, rahat bir nefes aldıklarını ifade etti.

Derbent Toz Topraktan Kurtuluyor
Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol yapım, yenileme ve tadilat çalışmaları kapsamında büyükşehir uygulamaları ile ilçeye bağlı birer mahalle haline gelen eski köylerden birisi olan Derbent’te de yeni bir çalışma başlatıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin malzeme desteği, Turgutlu Belediyesi’nin iş makinesi ve personel desteğiyle gerçekleştirilen çalışma kapsamında yaklaşık bin 500 metrelik yol asfaltlanmaya başlandı. Fen İşleri Müdürü Yasemin Sungur da çalışmaları yerinde inceleyerek, ekipten bilgi aldı.

Derbent Mahalle Muhtarı Ruhi Başkurt da inceleme esnasında toprak yolun kış şartlarına hazırlanıyor olmasının mahalle halkı adına sevindirici bir gelişme olduğunu belirterek, özellikle yolu çevreleyen Sabiha Erturgut Ortaokulu’nun tozdan kurtulduğunu belirtti.

Desteklerinden ve çalışmalarından dolayı Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi’ne teşekkür eden Muhtar Başkurt, çalışmaların kısa sürede bitirilecek olmasının sevindirici olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA