Kocasinan Meclisi Toplandı

Kocasinan Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısını gerçekleştirerek gündemindeki 21 asıl 2 ek olmak üzere toplam 23 maddeyi görüşerek karara bağladı.

Kocasinan Meclisi Toplandı
Kocasinan Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. maddesine istinaden Başkan Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde Meclis Salonu’nda toplanıp gündemindeki konuları görüşerek karara bağladı.

Başkan Ahmet Çolakbayrakdar’ın, Kocasinan Belediyesi’nin 2016 Mali Yılı Performans Programı, 2016 Mali Yılı Gelir Gider Bütçesi, 2016 Mali Yılı Bütçe Kararnamesi ve 2016 Mali Yılı Gelir Tarifesi’nin detaylarıyla görüşülüp meclise rapor hazırlanmak üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilmesi teklifi oybirliğiyle kabul edildi.

Daha sonra Başkan Çolakbayrakdar, Seyrani Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı uygulama esaslarıyla ilgili İmar Komisyonu Raporu’nu oylamaya sundu. Komisyon raporu da oybirliğiyle kabul edildi. Başkan Çolakbayrakdar’ın, Alsancak Mahallesi’nin kuzeyinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edilen alanda uygulama imar planı revizyonu yapılması başta olmak üzere diğer imar değişikliği taleplerini de görüşülmesi için İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilmesi teklifi de oybirliğiyle kabul edildi.

Kocasinan Belediyesi Meclis Üyeleri toplantı çıkışında Belediyeye ziyarete gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız’la bir süre sohbet etti. Yıldız, trafo binalarının yeraltına alınmasıyla ilgili dünyadaki son gelişmeler hakkında meclis üyelerine bilgiler verdi. Yıldız, hatıra resmi çekimi sırasında Ak Partili ve MHP’li meclis üyelerini tebrik etti. Hatıra resmini ise Başkan Çolakbayrakdar çekti.
Kaynak: İHA