Kafes Filmi Çanakkale Galası Yapıldı

Murat Kaplan’ın yönettiği ’Kafes’ adlı filmin gösterimi, Çanakkale’de düzenlenen gala gecesi ile beğeniye sunuldu. Gala gecesine filmin oyuncuları da katıldı.

Kafes Filmi Çanakkale Galası Yapıldı
Sponsorluğunu Çanakkale Maden Mühendisliği ve Müşavirliği Hizmetleri sektöründe hizmet veren Maden Mühendisi Levent Burak Ünal ile Yaşam Gazetesi İmtiyaz sahibi İlker Ülker’in üstlendiği ‘Kafes’ filmi, Çanakkale’de kapalı gişe sergilendi. Gala gösterimine, filmin oyuncularından Fırat Şahin ve Cem Sultan Karabulut da katıldı.

Film hakkında bilgi veren, Fırat Şahin ve Cem Sultan Karabulut , filmin tamamını Ankara’da çektiklerini söyleyerek, tüm çekimlerin 4 hafta sürdüğünü belirtti.

Cem Sultan Karabulut, “Filmde o dönemleri hissettik. Filmimiz bir dönem filmi, 12 Eylül’ü anlatıyor. 1980 hikayesini anlatıyor. O döneme biraz farklı perspektiften bakan bir film. Onun için hem zorlandık hem de büyük bir heyecan içerisinde çektik. Çekimlerin tamamı Ankara’da gerçekleşti. Ankara’da hem müzede, hem de Ulucanlar Cezaevi’nde çektik. Hamamönü’nü özellikle çok kullandık. Aynı zamanda üniversitelerde çekimlerimiz oldu. Filmim tamamını Ankara’da tamamladık. Filmi 4 haftada çektik" dedi.

Filmin oyuncularından Fırat Şahin, “Başta sponsorlarımız olmak üzere Çanakkale Maden Mühendisliği ve Müşavirliği Hizmetleri Sahibi Levent Burak Ünal’a Yaşam Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlker Ülker ‘e Çanakkale Ülkü Ocakları İl Başkanı Selçuk Birer olmak üzere bu gece bizi bu galada yalnız bırakmayan çok değerli vatandaşlara kafes filmine sahip çıktıları için teşekkür ederiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA