Gümrükçüoğlu Dernekpazarı'nı Gezdi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un Dernekpazarı ilçesini ziyaret ederek ilçenin sorunlarını dinledi.

Gümrükçüoğlu Dernekpazarı'nı Gezdi
Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Aşık’ın da hazır bulunduğu toplantıda Büyükşehir Belediyesi olarak Dernekpazarı’da 2015 yılı içerisinde 5 bin 115 ton asfaltlama yaptıklarını, bunun yanında yollara 2 bin 166 metreküp beton serdiklerini, 1 milyon 717 bin TL’lik de su ve kanalizasyon yatırımı gerçekleştirdiklerini ifade eden Gümrükçüoğlu, “Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla birlikte tüm ilçelerimizin, tüm mahallelerimizin sorunlarını ortadan kaldırmak için büyük bir hizmet seferberliği başlattık. Dernekpazarı ve diğer tüm ilçelerimiz bu çalışmalarımızdan nasibini almıştır. Bu hizmetlerimiz ilerleyen yıllarda katlanarak artacaktır. İnşallah bu şekilde her yıl sürdüreceğimiz çalışmalarla ilçelerimizin sorunlarını ortadan kaldıracağız” diye konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu, muhtarla gerçekleştirdiği toplantının ardından ilçede esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla görüştü. Dernekpazarı’nın tüm sokaklarını gezen Gümrükçüoğlu, vatandaşların sorularını ayrıntılı olarak yanıtlarken, Büyükşehir Belediyesi’nin yapısı ve çalışmaları hakkında hemşehrilerini bilgilendirdi.
Kaynak: İHA